ABECEDA GULÁŠE

Několk gulášových rad a doporučení

Říká se: Kolik masa, tolik cibule. Ale pozor. Ne na váhu, ale objemem! Já ale dávám jednu velkou cibuli. Když maso nakrájíte, očkem poměříte hromadu a stejnou hromadu dáte cibule. 1/4 až 1/3 tohoto objemu cibule můžeme nahradit najemno nakrájenou zelenou paprikou. Papriku smažíme spolu s cibulí v...
+

GULÁŠE

Prezidentský guláš

Ingredience:  250 g nebo trochu více uzeného bůčku  1 kg cibule  1 kg hovězí kližky  červené víno  1 brambora  chlebová kůrka  1 uzená klobása  1 lžička hladké mouky  1 mrkev  trocha kořenové petržele,...
Celý článek

Vsetínský gulášek

Ingredience:  1 kg hovězí kližky  6 cibulí  lžíci rajského protlaku  2 polévkové lžíce sladké papriky  1 feferonku  lžíci majoránky  lžičku mletého kmínu  10 stroužků česneku  3 lžičky soli  mouku na...
Celý článek