Suroviny:
2 zralé camemberty
1 hustá kysaná smetana
50g měkkého másla
1 cibule
svazek pažitky
mletý pepř
2 lžičky sladké nebo pálivé papriky
1 lžička drceného kmínu
sůl
Postup přípravy receptu
Máslo si vyšleháme se zakysanou smetanou, přidáme vidličkou rozmačkaný camembert, najemno...
+
Ingredience:
100 g Flory light
Sůl
100 g pivního sýra
Pivo
sladká paprika, pepř
Postup:
Pivní sýr rozetřeme s pivem, přidáme Floru light, podle chuti přisolíme a vyšleháme do hladké pěny. Pokud by byl pivní sýr nedozrálý, můžeme ho s pivem nahřát a pak rozetřít.
+
Ingredience:
80 g Flory light
1 konzerva tuňáka
1 kyselá okurka
20 g cibule
sůl, pepř, citrónová šťáva
Postup:
Tuňáka vyklopíme na cedník a necháme dobře okapat. Potom ho rozmačkáme, vidličkou utřeme Floru light a přidáme ostatní suroviny. Vše dobře promícháme. Podáváme...
+