Hovězí maso

Stroganow

Ingredience: 600 g svíčkové nebo nízkého roštěnce 2 dl zakysané smetany 2 cibule 1 lžíce kečupu mletý pepř, sůl máslo hladká mouka Postup: Odblaněné maso nakrájíme na plátky, naklepeme a teprve potom nakrájíme na tenké nudličky. Na másle zpěníme drobně...
Celý článek

Svíčková od maminky

Ingredience: 1000 g zadního hovězího 2 cibule 4 mrkve 2 petržele celer 30 kuliček pepře 10 kuliček nového koření 3 bobkové listy 10 jalovčinek 1 lžička tymiánu 2 hřebíčky kousíček badyánu 1 lžíce hořčice 2 hřebíčky 2 lžíce...
Celý článek

Znojemská roštěná

Ingredience: 1000 g roštěnek slanina cibule sůl, pepř sterilované okurky vývar olej Postup: Plátky masa posolíme, popepříme a osmažíme na oleji. Šťávu zasmažíme moukou, rozpustíme v ní kostičky slaniny a vložíme drobně krájené okurky. Mírně podlijeme vývarem a...
Celý článek